750₺ VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE ÜCRETSİZ KARGO!

Okuma Helios Olta Kamışı Ürün İncelemesi

Spin avların için hafif, dengeli ve uzun yıllar boyunca memnuniyetle kullanabileceğin bir olta kamışı mı arıyorsun? O halde Okuma’nın Helios SX Spin Olta Kamışı modelleri ile henüz tanışmamış olabilirsin. Güçlü donanımı ve konforlu yapısıyla Okuma Helios SX serisi, bir spin kamışında aradığın tüm özellikleri tek bir üründe buluşturuyor. Üstelik buna bütçe dostu fiyat avantajı da dahil!

Alışılagelen fiyat/performans ürünlerinden çok daha fazlası olan Helios Spin Kamışları, genel tasarımından en ince detaylarına kadar Okuma’nın kalitesini gözler önüne seriyor. 2018 EFTTEX (Avrupa Olta Takımı Ticaret Fuarı) organizasyonunda “En İyi Olta Kamışı” seçilen bu ödüllü seri, spin’de profesyonelliğe adım atma yolunda en iyi eşlikçin olmaya aday!

1. Okuma Helios Olta Kamışı’nın Teknik Özellikleri Nelerdir?

Okuma Helios olta kamışının teknik özelliklerini aşağıdaki tablodan inceleyebilirsin.

Okuma Helios Olta Kamışı Teknik Özellikleri
Okuma Helios Olta Kamışı Teknik Özellikleri

2. Okuma Helios Olta Kamışı’nın Güçlü Yönleri Nelerdir?

Okuma Helios Spin Olta Kamışı çeşitleri, ideal esnekliği ve ince gövde tasarımı sayesinde spin avlarında kullanıcılarına pek çok yönden avantaj sağlıyor. Dengeli yapısı, hafifliği ve güçlü materyalleriyle ise hem uzun kullanım ömrü hem de ekstra konforlu bir deneyim sunuyor.

Okuma Helios Olta Kamışı Performans Değerleri
Okuma Helios Olta Kamışı Performans Değerleri

2.1. Hızlı Aksiyon Özelliği

Olta kamışının ince, esnek ve dayanıklı olmasının yanı sıra hızlı aksiyona sahip olması, spin avcılığı için büyük bir önem taşıyor. Çünkü kamışın yavaş aksiyonlu olması, yani büküldükten sonra eski formuna çabuk dönememesi, çekiş esnasında gereğinden fazla güç sarfına yol açabiliyor. Okuma Helios Olta Kamışları, hızlı aksiyon özelliği ile yüksek bir erim mesafesine sahip olmakla birlikte, balığın çekilmesi esnasında hakimiyetin artmasına da yardımcı oluyor.

2.2. Ultra Hafiflik Avantajı

Spin balıkçılığında ağırlıklı olarak gerçek yemler kullanılmadığı için balığı tavlayabilmek adına sahtenin seri bir şekilde hareket ettirilmesi gerekiyor. Bu da spin tekniğinin esasına göre oltanın sürekli olarak atılıp çekilmesini gerekli kılıyor. Dolayısıyla kolun yorulmaması adına spin olta kamışının hafif olması büyük önem taşıyor. Okuma Helios Olta Kamışları, 30T karbon modülden üretilmesi bakımından dayanıklı bir yapıya sahip olmakla birlikte, incecik gövdesi ve ultra hafiflik özelliğiyle öne çıkıyor.

2.3. Baştan Uca Dengeli Form

Olta kamışlarında gövde tasarımından sap yapısına, makine bölmesinden misina halkalarına kadar ağırlık dağılımını etkileyen pek çok faktör bulunuyor. Gereken dengeye sahip olmayan olta kamışları, atış esnasında yemin istenen mesafeye gönderilememesine ve bu doğrultuda performans kayıplarına yol açabiliyor. Okuma Helios Spin Olta Kamışları ise incelikle düşünülmüş formu sayesinde tamamen dengeli bir kullanım ve yüksek performans sunuyor.

3. Okuma Helios Olta Kamışı ile Hangi Avlar Yapılır?

Okuma Helios Spin Kamışları ile uygun ağırlıktaki yemleri kullanarak, at-çek disiplininin en hafif sikletinden en ağırına kadar pek çok çeşidini deneyimleyebilirsin!

4. Okuma Helios Olta Kamışı ile Hangi Balıklar Tutulur?

Okuma Helios Olta Kamışlarını en yüksek verimlilikle kullanabilmek adına, model adlarında belirtilen atış aralığına uygun ağırlığa sahip yemleri kullanman gerekiyor. Bu önemli kurala uyduğun takdirde, farklı yem seçimlerinle hedeflediğin hemen her balığı rahatlıkla tutman mümkün.

5. Okuma Helios Olta Kamışı Fiyatı Ne Kadar?

Okuma Helios Olta Kamışı fiyatları boy ve atar değerlerine göre değişmekle birlikte, ithalata bağlı koşullar doğrultusunda dönem bazında da farklılaşabiliyor. En güncel Okuma Helios Spin Kamışı fiyatlarını incelemek ve fırsatlardan haberdar olmak için seriye ait diğer ürün sayfalarımızı da ziyaret edebilirsin!

Ürün hakkında hala merak ettiğin bazı detaylar mı var? Öyleyse Galata Balıkçılık Whatsapp Hattı’nın diğer ucunda seni bekliyoruz! Sorularını veya görüşlerini bizimle dilediğin gün ve saatte paylaşabilirsin.

Yazı İçeriği

Son Yazılar