750₺ VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE ÜCRETSİZ KARGO!

Okuma Epixor Olta Makinesi Ürün İncelemesi

“Balık avı için güçlü bir olta makinesi alayım ama hem son derece hafif hem de ömürlük olsun.” diyorsan; aradığın seçenek Okuma Epixor Olta Makinesi’nin ta kendisi… LRF ve spin balıkçılıkları için ideal seçenekler sunan Okuma Epixor Olta Makinesi serisi, tuzluluk seviyesi fark etmeksizin tüm meralarda yüksek performansıyla fark yaratıyor!

Okuma Epixor Olta Makinesi, son teknoloji iç ve dış donanımı ile oldukça akıcı ve rahat bir kullanım sağlayarak av keyfini ikiye katlıyor. C40x karbon fiber kaplama gövde materyali sayesinde ise pek çok muadiline kıyasla daha hafif ve dayanıklı olmasıyla öne çıkıyor. Yeni nesil balıkçılık disiplinlerini yüksek kalite ve erişilebilir fiyat avantajıyla deneyimlemek için Okuma Epixor Olta Makinesi’ni sen de hemen şimdi keşfet!

1. Okuma Epixor Olta Makinesi’nin Teknik Özellikleri Nelerdir?

Okuma Epixor Olta Makinesi’nin teknik özelliklerine aşağıdaki tablodan göz atabilirsin.

Okuma Epixor Olta Makinesi Teknik Özellikleri
Okuma Epixor Olta Makinesi Teknik Özellikleri

2. Okuma Epixor Olta Makinesi’nin Güçlü Yönleri Nelerdir?

C40X teknolojisiyle güçlendirilen Okuma Epixor Olta Makineleri, ekstra hafif ve dayanıklı yapısıyla rakiplerinden sıyrılıyor. Yeni nesil disk ve rotor sistemiyle ise hem çok daha dengeli kullanım avantajı hem de neme ve suya karşı maksimum dirençli bir kullanım sunuyor. O halde şimdi, bu serinin donanım olarak sahip olduğu en üstün özellikleri daha yakından inceleme zamanı!

Okuma Epixor Olta Makinesi Performans Değerleri
Okuma Epixor Olta Makinesi Performans Değerleri

2.1. Ekstra Hafif Yapı

Okuma Epixor Olta Makineleri, grafit gövde ve rotoru sayesinde sunduğu ekstra hafiflik avantajını, zırhında kullanılan C-40X karbon fiber kaplamasıyla daha da zirveye taşıyor. Böylece makine, olta atma ve çekme esnasında kola yük bindirmeden konforlu bir kullanım sağlıyor.

2.2. Kolay, Akıcı ve Dengeli Kullanım

Okuma Epixor serisi, olta makinesi kullanırken bugüne kadar karşılaştığın en büyük zorlukları ortadan kaldırıyor! Yüksek rulman sayısı, kaliteli iç-dış materyalleri, disk halkası desteği, tescilli çift kol tasarımı ve bilgisayar işlemli rotor sistemiyle bu seri; akıcı ve dengeli kullanım ayrıcalığından uzun yıllar geçse de ödün vermiyor.

2.3. Yüksek Drag Gücü

Nitelikli bir mühendislik ürünü olan Okuma Epixor serisi, kancaya takılan en iri balıkların dahi makine boyutuna oranla minimum çabayla çekilebilmesini sağlıyor. Serinin en küçük üyesi olan Okuma Epixor 20 modelinde maksimum drag gücü 5 kilogram iken, Okuma Epixor 55’te bu değer 12 kilograma kadar ulaşıyor.

2.4. Korozyona Karşı Maksimum Mukavemet

Okuma Epixor Olta Makineleri, paslanmaya karşı dayanıklı materyallerinin yanı sıra siklonik rotor sistemiyle de ömrüne ömür katıyor. Çevirme esnasında rotor içerisinde dairesel hava akışı oluşturan siklonik tasarım, iç akşamların su ve nemden kolayca arınmasına ve hızlıca kurumasına yardımcı oluyor.

3. Okuma Epixor Makine ile Hangi Avlar Yapılır?

Okuma Epixor Olta Makineleri 20’lik (2000’lik), 30’luk (3000’lik), 40’lık (4000’lik) ve 55’lik (5500’lük) olmak üzere dört farklı kafa ebatı seçeneğiyle satışa sunuluyor. Bu ebatların her biri, hedeflenen balık türleri ve çeşitli avcılık disiplinlerine yönelik farklı avantajlar sunuyor.

4. Okuma Epixor Makine ile Hangi Balıklar Tutulur?

Okuma Epixor serisini kullanarak, tatlı veya tuzlu sularda yaşayan tüm küçük ve orta büyüklükteki balıkları ister kıyıdan istersen de tekneden rahatlıkla tutabilirsin. Peki, hangi makinelerin hangi balıklar için daha uygun olduğunu öğrenmeye hazır mısın?

  • Okuma Epixor 20: Dere alabalığı, dere kayabalığı, hamsi, mezgit, sarıkanat, barbun, lüfer, torik, istavrit, palamut, sardalya, uskumru, mırlan, som balığı vb. iri-küçük balıklar
  • Okuma Epixor 30: Dağ alabalığı, deniz alası, sazan, levrek, kofana, orfoz, lahoz, minakop, sarı ağız, sinağrit, çapak, çipura, sudak, zargana vb. 8 kilograma ağırlığa kadar ulaşabilen balıklar
  • Okuma Epixor 40: Dağ alabalığı, deniz alası, gümüş sazan, pullu sazan, levrek, sinağrit, berlam, orfoz, lahoz vb. 50 ila 150 santimetre büyüklükte olabilen iri balıklar
  • Okuma Epixor 55: Dağ alabalığı, deniz alası, gümüş sazan, pullu sazan, levrek, çizgili orkinos, akya, orfoz, lahoz, kılıç, yılan balığı, mığrı, kalkan, kedi balığı vb. orta-büyük balıklar

5. Okuma Epixor Makine Fiyatı Ne Kadar?

Okuma’nın Epixor serisine ait LRF ve spin olta makineleri, kafa ebatlarına göre değişkenlik gösteren farklı fiyat aralıklarında satışa sunuluyor. Ürün fiyatlarında ayrıca ithalat koşulları doğrultusunda tedarik ve stok durumları da belirleyici bir rol oynuyor. Okuma Epixor Olta Makinelerinin en güncel fiyatlarını öğrenmek ve dilediğin orijinal ürüne uygun fiyatlarla sahip olmak için ürün sayfalarımızı ziyaret edebilirsin!

Ürünler hakkında daha detaylı bilgi almak istersen, Galata Balıkçılık Whatsapp Hattı’nın diğer ucunda seni bekliyoruz! Bizimle istediğin gün ve saatte, merak ettiğin tüm detaylara dair iletişime geçebilirsin!

Yazı İçeriği

Son Yazılar