750₺ VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE ÜCRETSİZ KARGO!

Okuma Azores Olta Makinesi Ürün İncelemesi

Balık avında hedeflerini büyütmek ve adrenalini zirveye taşımak istiyorsan, olta makineni çok daha güçlü bir modelle değiştirmenin zamanı gelmiş demektir. Neyse ki hayalindeki ürünü artık uzaklarda aramana gerek yok! Okuma Azores Blue Olta Makineleri, bunun için sana tam da ihtiyacın olan gücü ve hakimiyeti vadediyor. Üstelik mavi rengi ve şık tasarımı ile bu seri, yalnızca performans açısından değil; estetik olarak da tam anlamıyla göz dolduruyor.

Okuma Azores serisinde orta ve ağır siklet spin avlarından tekne ve surf balıkçılığına kadar pek çok disiplin için uygun bir alternatif bulunuyor. Serideki modeller, klasmanlarının en yüksek drag gücüne sahip olması ile öne çıkıyor. Ekipmanının yeni üyesi olma konusunda, Okuma Azores Olta Makineleri kuşkusuz en iddialı seçeneklerden biri…

1. Okuma Azores Olta Makinesi’nin Teknik Özellikleri Nedir?

Okuma Azores Olta Makinesinin teknik özelliklerine aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.

Okuma Azores Teknik Özellikleri
Okuma Azores Teknik Özellikleri

2. Okuma Azores Olta Makinesi’nin Güçlü Yönleri Nelerdir?

“Kıyılar bana yetmiyor, artık tekneyle açılıp daha büyük balıkları avlamak istiyorum.” ya da “Ben oltamı kıyıdan bile ayrılmadan ufuk çizgisine kadar sallarım.” diyorsan, aradığın makine Okuma Azores Blue’nun ta kendisi! (Tabii unutmamak lazım, surf balıkçılığının bile aşağı yukarı 300 metrelik bir sınırı var. :))

Peki, Okuma Azores olta makinesinin sana tam olarak hangi konularda avantaj sağlayabileceğini biliyor musun?

Okuma Azores Performans Değerleri
Okuma Azores Performans Değerleri

2.1. Ekstra Yüksek Drag Gücü

Okuma Azores serisi, en küçük modeli olan 4000’lik olta makinesinde dahi 13 kilogram değerindeki maksimum drag gücü ile fark yaratıyor. Serinin en büyüğü olan 9000’lik modelde ise bu değer 20 kilogramı buluyor. Okuma Azores makinelerinin yüksek drag gücü kapasitesi, sürüsünün en iri üyeleri olan derya kuzularını hedefleyenler için büyük bir avantaj sağlıyor.

2.2. Atik Avlar için Yüksek Devir Avantajı

Kaçan balık büyük ama çoğunlukla da atik olur. Bunu senin de daha önce defalarca deneyimlemiş olman muhtemel. Şimdi ise Okuma Azores serisiyle, bu gibi yenilgileri geçmişe gömme zamanı! Okuma Azores olta makineleri, modele göre değişen yüksek devir güçleri ile palamut, torik vb. hızlı predatörleri avlama konusunda üstün bir deneyim sağlıyor. Okuma Azores Blue 4000 Olta Makinesi’nin tek sarımda 91 santimetre olan toplama hızı, 9000’lik modelde 120,3 santimetre değerine ulaşıyor.

2.3. Korozyona ve Basınca Karşı Maksimum Dayanıklılık

Drag gücünün yüksek, dişlilerin sağlam olması; makinenin gövdesi yeterince dayanıklı değilse belirli bir kullanımdan sonra pek anlam ifade etmiyor. Çünkü gövdenin formunda herhangi bir bozulma meydana gelirse ne dişler düzgün oturuyor ne de kalama görevini yerine getirebiliyor. Bu nedenle Okuma mühendisleri Azores serisini suya, korozyona ve basınca karşı maksimum dayanıklı olacak şekilde tasarlıyor. Sana da makineni uzun yıllar boyunca aynı performansla kullanmak kalıyor!

3. Okuma Azores Makine ile Hangi Avlar Yapılır?

Okuma Azores olta makinesinin farklı modellerini çeşitli spin avları ile jigging, shore jigging ve surf disiplinlerinde rahatlıkla kullanabilirsin.

4. Okuma Azores Makine ile Hangi Balıklar Tutulur?

Okuma Azores Olta Makineleri, büyük veya hızlı balıkları hedefleyenlerin kullanabileceği en ideal seçenekler arasında yer alıyor.

  • Okuma Azores 4000: İstavrit, çipura, kolyoz, mezgit, minakop, palamut vb. balıklar
  • Okuma Azores 5500: Alabalık, yayın, turna, levrek, sinağrit, palamut, lüfer vb. balıklar
  • Okuma Azores 6500: Sazan, levrek, lüfer, orfoz, lahoz, akya, kılıç, yılan balığı, sinağrit vb. balıklar
  • Okuma Azores 9000: Müren, orkinos, yayın, kalkan vb. balıklar

5. Okuma Azores Makine Fiyatı Ne Kadar?

Okuma Azores Olta Makinesinin fiyatları ürün ebatlarına göre standart olarak değişmesinin yanı sıra; ithalata bağlı tedarik ve stok durumu gibi koşullara göre de dönem bazında farklılaşabiliyor. En güncel Okuma Azores makine fiyatlarını keşfetmek ve fırsatlardan haberdar olmak için ürün sayfalarımızı takipte kal!

Ürün hakkında hala merak ettiğin detaylar varsa, Galata Balıkçılık Whatsapp Hattı üzerinden dilediğin gün ve saatte sorularını bizimle paylaşabilirsin.

Yazı İçeriği

Son Yazılar