750₺ VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE ÜCRETSİZ KARGO!

Daiwa Ninja Olta Kamışı Ürün İncelemesi

LRF, spin veya kıyıdan hafif jig avlarında kullanabileceğin güçlü ve esnek bir olta kamışına mı ihtiyacın var? O halde Daiwa Ninja kamış serisi ile sen de bir an önce tanışmalısın! Sağlam yapısı ve nitelikli donanımıyla Daiwa’nın farkını ortaya koyan bu seride, aradığın tüm özellikleri ve çok daha fazlasını karşılayacak birbirinden güçlü seçenekler bulabilirsin.

Farklı boy, atar ve konik özellik alternatifleriyle satışa sunulan Daiwa Ninja Olta Kamışları, Türkiye’deki av tutkunlarının en çok yöneldiği modeller arasında yer alıyor. Farklı disiplinlerde sunduğu profesyonel deneyimin yanı sıra bu seri, fiyat/performans açısından beklentilerin çok daha üstüne çıkmayı başarıyor. Daiwa Ninja serisi olta kamışlarının konforlu ve dengeli yapısını bir kez deneyimledikten sonra, bu seri kuşkusuz senin de yeni favorin olacak!

Daiwa Ninja Olta Kamışı’nın Teknik Özellikleri Nelerdir?

Daiwa Ninja olta kamışının teknik özelliklerini aşağıdaki tabloda detaylı olarak inceleyebilirsin;

Daiwa Ninja Olta Kamışı Teknik Özellikleri
Daiwa Ninja Olta Kamışı Teknik Özellikleri

Daiwa Ninja Olta Kamışı’nın Güçlü Yönleri Nelerdir?

Daiwa Ninja Olta Kamışları, düşük ağırlıkları ve modele göre değişen güç-aksiyon değerleri ile farklı av disiplinlerindeki ihtiyaçlara tek seri ile güçlü yanıtlar veriyor. Korozyona dayanıklı malzemeleriyle uzun ömürlü bir kullanım sunan bu seri, sağlam yapısı ile ağır balıklarda dahi performansından ödün vermiyor.

Daiwa Ninja Olta Kamışı Performans Değerleri
Daiwa Ninja Olta Kamışı Performans Değerleri

Disiplinlere Göre Farklı Konik Yapı Seçenekleri

Daiwa Ninja Olta Kamışlarının LRF ve spin avcılıklarına uygun modelleri, uçtan geriye doğru bükülen aşamalı konik yapılara sahip. Bu yönüyle de söz konusu modeller, istenen erim mesafesine ve av başarısına ulaşmak adına ideal bir kullanım sunuyor. LRF için üretilen Daiwa Ninja 224 cm 2-12 gr modeli, yavaş aksiyon özelliğiyle düşük ağırlıktaki yemlerle çalışma konusunda iyi bir performans sağlarken diğer modeller de buna özel olarak hızlı aksiyon özelliği taşıyor. Serinin X Jigger modeli ise parabolik yapısı ile hem spin hem de hafif siklet shore jigging avlarında gönül rahatlığıyla kullanılabiliyor.

Ultra Hafif ve Dayanıklı Yapı

Daiwa Ninja kamış modellerinin yüksek yoğunluklu karbon fiber malzemeden üretilen içi boş ince gövde yapısı, seriyi olabilecek en hafif yapıya kavuşturuyor. Baştan uca denge sağlamak adına akıllı teknolojilerle üretilen ergonomik gövde, her atışta maksimum performans elde etmeye imkân tanıyor. Esnek ve sert yapısı sayesinde bu seri, en zorlu mücadelelerde bile güçlü formunu koruyor.

Yüksek Hassasiyet

Oldukça ince bir gövde yapısına sahip olan Daiwa Ninja kamışlar, yoğunlaştırılmış karbon dökümünden dolayı uçtaki en ufak hareketi dahi kayıp olmaksızın aktarabiliyor. Bu da balıkla mücadelenin daha iyi yönetilmesine olanak tanıyarak av esnasında kullanıcıya büyük bir avantaj sağlıyor. Bununla birlikte aktivite esnasındaki keyif katsayısını da zirveye taşıyor.

Daiwa Ninja Olta Kamışı ile Hangi Avlar Yapılır?

Daiwa Ninja Olta Kamışlarının farkı modellerini LRF, spin ve düşük ağırlıklı yemlerle yapacağın kıyıdan jigging avların için tercih edebilirsin.  

Daiwa Ninja Olta Kamışı ile Hangi Balıklar Tutulur?

Daiwa Ninja serisi olta kamışları ile ürün adında belirtilen ağırlıklardaki farklı yem çeşitlerini kullanarak, tatlı ve tuzlu sulardaki pek çok farklı balık türünü hedefleyebilirsin.

Daiwa Ninja Olta Kamışı Fiyatı Ne Kadar?

Daiwa Ninja Olta Kamışı fiyatları ürünlerin boyuna, yapısına ve materyaline göre belirli oranlarda değişkenlik gösteriyor. Fiyatlarda bunun yanı sıra dönemsel olarak ithalata bağlı değişebilen tedarik ve stok durumları da etkili olabiliyor. En güncel Daiwa Ninja kamış fiyatlarını öğrenmek ve fırsatlardan haberdar olmak için seriye ait diğer ürün sayfalarımıza da göz atabilirsin!

Ayrıntılı bilgi için Galata Balıkçılık Whatsapp Hattı üzerinden bizimle dilediğin gün ve saatte iletişime geçerek sorularını iletebilirsin.

Yazı İçeriği

Son Yazılar