750₺ VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE ÜCRETSİZ KARGO!

Daiwa Legalis Olta Kamışı Ürün İncelemesi

LRF veya spin balıkçılığına “sağlam” bir giriş yapmak ya da yeterince deneyim kazandığın için artık daha profesyonel bir kamışa mı geçmek istiyorsun? O zaman, Daiwa Legalis Olta Kamışı serisini daha yakından keşfetmenin vakti gelmiş demektir. Daiwa’nın her bütçeye uygun üretim amacıyla geliştirdiği bu seri, kalitesiyle karşılaştırıldığında oldukça hesaplı ve bir o kadar da iddialı!

Daiwa Legalis Olta Kamışları, nitelikli donanımı ve kusursuz dengesiyle Türkiye’deki LRF ve spin avcıları tarafından en çok sevilen ve tavsiye edilen modellerin başında geliyor. Misina halkaları ve makine yatağı Fuji tarafından üretilen bu seri, uygun fiyata yüksek kalite arayanların ilk tercihlerinden biri oluyor. Peki, bu seriyi böylesine popüler kılan diğer güçlü özelliklerini de öğrenmeye ne dersin?

Daiwa Legalis Olta Kamışı’nın Teknik Özellikleri Nelerdir?

Daiwa Legalis olta kamışının teknik özelliklerini aşağıdaki tablodan inceleyebilirsin;

Daiwa Legalis Olta Kamışı Teknik Özellikleri
Daiwa Legalis Olta Kamışı Teknik Özellikleri

Daiwa Legalis Olta Kamışı’nın Güçlü Yönleri Nelerdir?

Daiwa Legalis Olta Kamışı serisi; uygun atar aralıkları, farklı boy alternatifleri ve üstün donanımı ile LRF ve spin avlarında pek çok yönden avantaj sağlıyor. İdeal güç ve aksiyon değerlerinin yanı sıra ağırlığı azaltmak adına incelikle düşünülen detaylar, seriyi daha da kullanışlı ve yüksek performanslı bir hale getiriyor.

Daiwa Legalis Olta Kamışı Performans Değerleri
Daiwa Legalis Olta Kamışı Performans Değerleri

Fuji Marka Parçalar

Dünyanın lider kılavuz halkası üreticisi Fuji’nin ürettiği parçalarla güçlendirilmesi, Daiwa Legalis Olta Kamışlarının en çok öne çıkan özelliğini oluşturuyor. Uygun fiyatına rağmen kılavuz halkaları ve makine yatağında Fuji imzasını taşıyan bu seri, standart üretim kamışlara kıyasla çok daha sağlam ve uzun ömürlü bir kullanım sunuyor.

Ekstra Düşük Ağırlık

Legalis serisi, Daiwa mühendisleri tarafından mümkün olabilecek en düşük ağırlıkta tasarlandı! Kamış kısmı çapraz örgülü karbon materyalden oluşan bu seri, ayaklı tasarım yerine epoksilenmiş Low Rider kılavuz halkalarıyla mevcut ağırlığını daha da hafifletiyor. Bölünmüş EVA sap ise kamışın bu özelliğini çok daha fazla destekliyor.  

Güçlü ve Dengeli Yapı

Daiwa Legalis Olta Kamışlarında kullanılan materyaller, seriye oldukça güçlü bir yapı kazandırarak beklenmedik ağırlıktaki sürpriz balıklarda dahi av şansını artırıyor. Ürünlerdeki materyal seçimi, aynı zamanda ağırlığın da maksimum dengeli bir şekilde dağılmasını sağlıyor. Başta uca ergonomik bir tasarıma sahip olan Daiwa Legalis kamışlar, böylece av sonunda oluşan yorgunluk hissini mümkün olan en düşük seviyeye indiriyor.

Daiwa Legalis Olta Kamışı ile Hangi Avlar Yapılır?

Daiwa Legalis Olta Kamışları, 15’i aşkın varyantı ile tüm modern balıkçılık disiplinleri için uygun bir alternatif sunuyor. Galata Balıkçılık’ta ise serinin Türkiye’de en çok tercih edilen LRF ve levrek avına özel tasarlanmış spin kamış çeşitleri bulunuyor. (New serisinde bir önceki modellere kıyasla sadece renk detayları farklılık gösteriyor.)

Daiwa Legalis Olta Kamışı ile Hangi Balıklar Tutulur?

Daiwa Legalis serisi olta kamışları ile -önerilen ağırlıktaki sahte yemleri kullanarak- hedeflediğin tüm balık türlerini ve hatta kancana yaklaşan sürpriz misafirleri rahatlıkla tutabilirsin!

Daiwa Legalis Olta Kamışı Fiyatı Ne Kadar?

Daiwa Legalis Olta Kamışlarının fiyatları, modellerin üretim serilerine, boylarına ve atar değerlerine göre farklılaşıyor. Fiyatlarda bunun yanı sıra dönem bazında tedarik, stok durumu vb. ithalat koşulları da belirleyici bir rol oynuyor. En güncel Daiwa Legalis kamış fiyatlarını öğrenmek ve fırsatlardan haberdar olmak için seriye ait diğer ürün sayfalarını da incelemeyi unutma!

Ürün hakkında hala merak ettiğin detaylar varsa, sorularını Galata Balıkçılık Whatsapp Hattı üzerinden dilediğin gün ve saatte bize iletebilirsin.

Yazı İçeriği

Son Yazılar