750₺ VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE ÜCRETSİZ KARGO!

Daiwa Ninja Olta Makinesi Ürün İncelemesi

Sunduğu eşsiz keyifle LRF ve spin avcılıkları, hayatında ilk kez olta sallayanlar için dahi anında büyük bir tutkuya dönüşüyor. Bu popüler balıkçılık disiplinleriyle sen de yakın zamanda tanışanlardansan ya da profesyonel ekipmanlarla artık ustalık aşamasına geçmek istiyorsan, Daiwa Ninja Olta Makinesi çeşitleri senin için biçilmiş kaftan!

Daiwa Ninja LT serisi, Daiwa’nın rakipsiz kalitesini uygun fiyatlarla keşfetmen için tam da aradığın fırsatı sunuyor. Üstün teknolojik donanımı ve yüksek performansıyla bu seri, hesaplı olmasına rağmen beklentilerin çok daha ötesine geçmeyi başarıyor. Peki, fiyat/performans ilişkisinin alışılmış kurallarını yıkan bu efsane seriyle sen hala tanışmadın mı?

Daiwa Ninja Olta Makinesi’nin Teknik Özellikleri Nelerdir?

Daiwa Ninja olta makinesinin teknik özelliklerini aşağıdaki tablodan inceleyebilirsin;

Daiwa Ninja Olta Makinesi Teknik Özellikleri
Daiwa Ninja Olta Makinesi Teknik Özellikleri

Daiwa Ninja Olta Makinesi’nin Güçlü Yönleri Nelerdir?

Yüksek kaliteli donanımıyla mekanik bir parçadan çok daha fazlası olan Daiwa Ninja LT olta makineleri, markaya ait tescilli teknolojileriyle “mühendislik harikası” deyiminin hakkını veriyor! Hem de uygun fiyat ayrıcalığıyla… Peki, Daiwa Ninja LT’nin sana tam olarak ne gibi avantajlar sağlayabileceğini biliyor muydun?

Daiwa Ninja Olta Makinesi Performans Değerleri
Daiwa Ninja Olta Makinesi Performans Değerleri

Yüksek Drag Gücü

Daiwa Ninja LT Olta Makineleri, patentli ATD sistemiyle güçlendirilmiş kalama ayarı sayesinde, anlık asılmalarda dahi son derece güçlü ve pürüzsüz vites geçişleri sağlıyor. Kalamada oluşan basıncı dengeli bir şekilde dağıtmaya yarayan dayanıklı ve kavrayıcı pullar, drag (sürükleme) gücünü aynı ebattaki makinelere kıyasla hatırı sayılır ölçüde yükseltiyor. 

Sessiz, Seri ve İstikrarlı Kullanım Avantajı

Daiwa Ninja LT Olta Makinesi serisi; hafif materyalleri, aerodinamik rotoru ve özel dişli yapısı sayesinde uzun yıllar kullanıldığında dahi dengeli ve hızlı bir şekilde çalışabiliyor. Bu seri, ayrıca patentli Silent Oscillation teknolojisi ile kullanım esnasındaki gürültü faktörünü de sıfıra indiriyor. Böylece gün boyu süren atma/çekme sonunda, yorgunluk seviyesi minimum düzeyde olurken keyif katsayısı ise maksimuma ulaşıyor.

Sorunsuz Misina Kullanımı

Misinanın sarımı ve salınımı esnasında oluşan dengesizlikler ile gam (bükülme) sorunu, keyifli bir avın önündeki en büyük engeller arasında yer alıyor. Daiwa Ninja LT serisi ise çapraz sarım tekniği, eğimli makara yatağı ve pürüzsüz dönüş sağlayan kılavuz teli bağlantısıyla, misinayı ve av başarısını tehdit eden en yaygın sorunların önüne geçiyor.

Daiwa Ninja Makine ile Hangi Avlar Yapılır?

Galata Balıkçılık’ta, 2018 model Daiwa Ninja LT serisinin ebat olarak Türkiye’de en çok tercih edilen 1000’lik, 2500’lük, 3000’lik ve 4000’lik seçenekleri bulunuyor. Makinenin 3000’lik ve 4000’lik modelleri, yüksek güce sahip olmakla birlikte C (compact) gövdesi sayesinde piyasadaki eş değerlerine kıyasla daha küçük hacmiyle öne çıkıyor. Bu da aktif hareketlilik gerektiren spin balıkçılığında büyük bir avantaj anlamına geliyor.

Daiwa Ninja Makine ile Hangi Balıklar Tutulur?

Daiwa Ninja LT serisinin LRF’ye uygun (2500 ve altı) modelleriyle hem tatlı hem de tuzlu sulardaki büyük balıkların peşine korkusuzca düşebilirsin. Kompakt sınıf 3000’lik ve 4000’lik makinelerle ise tuzlu suda lüfer ve kofana; tatlı suda ise turna ve yayın gibi balıkları rahatlıkla avlayabilir; hatta Fırat havzasındaki en agresif predatörler olan şabut ve Fırat turnası gibi türleri dahi oltaya getirebilirsin!

  • Daiwa Ninja 1000: Mezgit, mırlan, istavrit, palamut, barbun, sardalya, kızıl kanat, uskumru, gelincik, mercan vb. küçük-iri balıklar
  • Daiwa Ninja 2500: Dere alabalığı, dere kayabalığı, torik, sarıkanat, lüfer, mırlan, som balığı, istavrit, palamut, barbun vb. küçük-orta büyüklükteki balıklar
  • Daiwa Ninja 3000C: Sazan, lüfer, levrek, kofana, minakop, sarı ağız, sinağrit, sudak, zargana vb. 50 ila 150 santimetre arası büyüklüğe ulaşabilen balık türleri
  • Daiwa Ninja 4000C: Sazan, lüfer, levrek, kofana, orfoz, lahoz, mığrı, kalkan, kedi balığı, keler vb. ortalama 10-12 kilogram ağırlığındaki balıklar
  • Daiwa Ninja 6000: Dağ alabalığı, deniz alası, gümüş sazan, pullu sazan, levrek, çizgili orkinos, akya, orfoz, lahoz, müren, vatoz, yayın balığı vb. büyük balıklar

Daiwa Ninja Makine Fiyatı Ne Kadar?

Daiwa Ninja olta makineleri, kafa ebatlarına göre standart olarak değişen rakamların yanı sıra, üretime ve ithalata bağlı koşullara göre de farklı fiyatlarda olabiliyor. En güncel Daiwa Ninja olta makinesi fiyatlarından haberdar olmak için ürün sayfalarını ziyaret edebilir ve istediğin ebatı anında sipariş verebilirsin.

Ürün hakkında hala merak ettiğin bazı detaylar mı var? Galata Balıkçılık Whatsapp Hattı üzerinden bizimle dilediğin gün ve saatte iletişime geçerek, aradığın tüm yanıtlara en kısa sürede ulaşabilirsin!

Yazı İçeriği

Son Yazılar