750₺ VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE ÜCRETSİZ KARGO!

Daiwa Crossfire Olta Makinesi Ürün İncelemesi

Balıkçılık sporunda iddialı bir başlangıçla kendini göstermek ya da “benim” diyen ustalara yaraşır bir performansla kademe atlamak mı istiyorsun? Bunun için atman gereken en önemli adımlardan biri de şüphesiz, makine tercihini yüksek kaliteli ve güçlü bir seçenekten yana yapmak. Peki ya alacağın makinenin, tüm bu koşulları bütçeni zorlamadan sağlayabilmesi mümkün mü? Seçimin Daiwa Crossfire 20 LT olta makinesi ise evet!

Daiwa’nın orta segment olta makinelerinde başlangıç grubu olarak ürettiği Crossfire LT serisi, fiyat/performans açısından bilindik tüm kalıpların dışına çıkıyor. Kendi klasmanındaki en uygun fiyatlı seçeneklerden biri olan bu model, güçlü donanımı ve yüksek drag gücüyle pek çok muadilini geride bırakıyor. Crossfire LT olta makineleri, Daiwa kalitesini erişilebilir fiyat avantajıyla keşfetmen için tam da aradığın fırsat!

1. Daiwa Crossfire Olta Makinesi’nin Teknik Özellikleri Nelerdir?

Daiwa Crossfire Olta Makinesi’nin teknik özelliklerini aşağıdaki tablodan inceleyebilirsin.

Daiwa Crossfire Olta Makinesi Teknik Özellikleri
Daiwa Crossfire Olta Makinesi Teknik Özellikleri

2. Daiwa Crossfire Olta Makinesi’nin Güçlü Yönleri Nelerdir?

Hem tatlı hem de tuzlu sularda güçlü bir performans sergileyen Daiwa Crossfire Olta Makineleri, uygun fiyat avantajıyla yüksek memnuniyet garantisi sunuyor. Bunun en temel nedeni ise Daiwa’nın hafiflik, dayanıklılık ve güç özelliklerini tek üründe bir araya getiren tescilli teknolojileri. Bunların sana tam olarak hangi alanlarda üstünlük sağlayacağını merak ediyorsan, aradığın yanıtlar hemen aşağıda!

Daiwa Crossfire Olta Makinesi Performans Değerleri
Daiwa Crossfire Olta Makinesi Performans Değerleri

2.1. Güç, Dayanıklılık ve Konfor

Daiwa Crossfire LT serisinin ilerici mühendislik teknikleriyle hassas bir şekilde tasarlanan gövde, rotor ve dişli yapısı, ileri düzeyde güç ve dayanıklılığın yanı sıra son derece rahat bir kullanım sunuyor. CNC kesim sap düşük eforla yüksek güç sağlamaya yardımcı olurken, dişlilerde kullanılan Tough DigiGear® teknolojisi ise enerji aktarımının önemli oranda iyileşmesini sağlıyor.

2.2. Yüksek Drag Gücü ve Misina Korunumu

Daiwa Crossfire LT Olta Makineleri, özel üretim materyallerden oluşan güçlü kalama sistemi ile en zorlu mücadelelerde dahi yüksek ve tutarlı bir çekiş kapasitesi sunuyor. ATD™ drag’ın beraberinde Twist Buster ® II ve ABS® II teknolojilerinin de aynı makinede buluşması, misinanın güvenliğini ve avın başarısını zorlayacak tüm riskleri minimuma indiriyor.

2.3. Uzun Ömürlü Kullanım

Rulman yataklarındaki sürtünmeye bağlı aşınmalar ve gövde ile rotordaki paslanma, bir olta makinesinin performansını düşüren en önemli unsurları oluşturuyor. Daiwa Crossfire LT Olta Makinelerinin korozyona dayanıklı polikarbonat malzemeleri ve yüksek kaliteli paslanmaz çelik rulmanları, bu konudaki endişeleri tamamıyla geride bırakıyor.

Daiwa Crossfire Makine ile Hangi Avlar Yapılır?

Daiwa Crossfire Olta Makinesi modelleri, kafa ebadı olarak 1000’likten başlayarak 6000’lik seçeneğe kadar uzanıyor. Bu da seriyi hem LRF ve spin hem de shore jigging ve surf balıkçılıkları için ideal bir alternatif haline getiriyor. Makinenin spin balıkçılığına uygun 3000, 4000 ve 5000’lik modelleri; C (compact) gövde tasarımı sayesinde daha küçük ve hafif olma özelliği taşıyor. 4000’lik modelde buna ek olarak, normal ve hızlı sarım (XH: Extra High) seçenekleri de bulunuyor.

Daiwa Crossfire Makine ile Hangi Balıklar Tutulur?

Daiwa’nın Türkiye’de en çok satan olta makinesi serisi olan Crossfire LT, farklı modelleriyle hamsiden kuzuya kadar pek çok balığı avlamak için ideal bir güç sağlıyor.

  • Daiwa Crossfire 1000: Hamsi, palamut, barbun, sardalya, uskumru, gelincik vb. küçük balıklar
  • Daiwa Crossfire 2000: Alabalık, turna, mırlan, dere pisisi, haskefal vb. iri-küçük balıklar
  • Daiwa Crossfire 2500: Torik, sarıkanat, lüfer, mırlan, som balığı, istavrit vb. küçük-orta büyüklükteki balıklar
  • Daiwa Crossfire 3000C: Sazan, lüfer, levrek, kofana, minakop, sinağrit vb. orta büyüklükteki balıklar
  • Daiwa Crossfire 4000C: Sazan, lüfer, levrek, kofana, orfoz, lahoz vb. orta büyüklükteki balıklar
  • Daiwa Crossfire 4000CXH: Sazan, lüfer, levrek, kofana, orfoz, lahoz, akya, kılıç, yılan balığı, kedi balığı, keler vb. orta büyüklükteki hızlı balıklar
  • Daiwa Crossfire 5000C: Gümüş sazan, pullu sazan, levrek, çizgili orkinos, akya, orfoz, lahoz, kılıç balığı vb. orta-büyük balıklar
  • Daiwa Crossfire 6000: Dağ alabalığı, deniz alası, gümüş sazan, pullu sazan, levrek, çizgili orkinos, akya, orfoz, lahoz, müren, vatoz, yayın balığı vb. büyük balıklar

Daiwa Crossfire Makine Fiyatı Ne Kadar?

Türkiye’nin farklı sularında avlanan onca balık sevdalısının övgü dolu Daiwa Crossfire yorumlarını sen de çoktan duymuş olmalısın. Peki, çeşitli balık hedeflerin için bu makinenin birden fazla modelini almaya ne dersin? O halde şimdi, en güncel ve cazip Daiwa Crossfire LT fiyatlarını öğrenmenin tam sırası! Bunun için modele ait diğer ürün sayfalarımızı da inceleyebilirsin.

Ürün hakkında hala merak ettiğin detaylar varsa, Galata Balıkçılık Whatsapp Hattı üzerinden bizimle dilediğin gün ve saatte iletişime geçerek sorularını iletebilirsin.

Yazı İçeriği

Son Yazılar