750₺ VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE ÜCRETSİZ KARGO!

Daiwa Crossfire Olta Kamışı Ürün İncelemesi

Hafiflik, dayanıklılık ve güç bakımından deneyenlerin vazgeçilmezi olan Daiwa Crossfire Olta Kamışları, yüksek kalitesi ile fiyat/performans ilişkisine yepyeni bir boyut katıyor! Farklı balıkçılık disiplinlerine yönelik birden fazla modeli bulunan bu seri, ideal hassasiyet düzeyi sayesinde avın adrenalin ve keyif katsayısını zirveye taşıyor.

Daiwa Crossfire kamış modellerinin LRF, spin ve bot olmak üzere üç ayrı kategoride farklı boy ve aksiyon seçenekleri bulunuyor. Her disipline özel uygun niteliklerle donatılan bu seri, Daiwa ayrıcalığıyla kullanıcılarına eşsiz bir deneyim sunuyor. Av esnasında tuttuğun balık sayısı kadar keyif almaya da önem veriyorsan, Daiwa Crossfire Olta Kamışı modelleriyle artık sen de tanışmalısın!

1. Daiwa Crossfire Olta Kamışı’nın Teknik Özellikleri Nelerdir?

Daiwa Crossfire Olta Kamışı’nın teknik özelliklerine aşağıdaki tablodan göz atabilirsin.

daiwa-crossfire-olta-kamisi-teknik-ozellik
Daiwa Crossfire Olta Kamışı Teknik Özellikleri

2. Daiwa Crossfire Olta Kamışı’nın Güçlü Yönleri Nelerdir?

Daiwa olta kamışlarının Türkiye’de en çok satan modellerinden olan Crossfire serisi, uygun fiyata yüksek performans arayışında olanlar için güçlü bir seçenek olarak öne çıkıyor. LRF ve spin kamışlarının yanı sıra bot balıkçılığı için de ideal bir alternatifi bulunan bu seri, yoğun mücadele gerektiren avları dahi macera ve keyif dolu bir deneyime dönüştürüyor.

daiwa-crossfire-olta-kamisi-performans-degerleri
Daiwa Crossfire Olta Kamışı Performans Değerleri

2.1. İdeal Hassasiyet Düzeyi

Daiwa Crossfire Olta Kamışları, esnek karbon materyali sayesinde oltanın ucundaki en ufak hareketin dahi kolayca algılanabilmesini sağlıyor. Buna ek olarak oltanın iki parçalı tasarıma sahip olması, hassasiyet düzeyinin daha da artmasına katkıda bulunuyor. Birleşim noktalarındaki kusursuz temas, hareket ve titreşimin kamış boyunca güç kaybı olmaksızın anlık olarak aktarılabilmesini mümkün kılıyor.

2.2. Gün Boyu Süren Rahatlık Hissi

LRF ve spin teknikleri, bilindiği üzere kolları aktif olarak hareket ettirmeye dayanıyor. Bu spor disiplinleri için kamışın gerekenden fazla ağırlıkta olması, gün bitmeden yorgunluk hissi ile sonuçlanabiliyor. Daiwa Crossfire Olta Kamışı modelleri ise -LRF, spin veya bot fark etmeksizin- içi boş hafif modülleri ve mantar sapları sayesinde, ultra hafif ve rahat bir kullanım sağlıyor.

2.3. Hızlı Aksiyon ile Uzun Menzilli Atış ve Yüksek Hakimiyet

Orta düzeyde güç seviyesine sahip olan Daiwa Crossfire Olta Kamışı serisi, bu özelliği sayesinde eğim aldığında kısa sürede yeniden nötr konumuna ulaşabiliyor. Bu da atış sırasında kurşunun en uzak mesafeye atılabilmesini mümkün kılarken, avın ise daha iyi kontrol altında tutulabilmesine olanak tanıyor.

2.4. Uzun Ömürlü Kullanım Avantajı

Gövde kısmı karbondan, kılavuz halkaları ise alüminyum titanyum oksitten üretilen Daiwa Crossfire Olta Kamışları; materyal özellikleri bakımından suya ve neme karşı ekstra dayanıklı bir yapı sergiliyor. Bu da kamışların uzun yıllar boyunca yeni gibi kalmasını ve performans kaybı olmadan kullanılabilmesini sağlıyor.

3. Daiwa Crossfire Olta Kamışı ile Hangi Avlar Yapılır?

Daiwa Crossfire Olta Kamışı çeşitleri, Galata Balıkçılık’ta bir adet bot kamışı, bir adet LRF kamışı ve üç ayrı spin kamışı olmak üzere beş farklı seçeneğiyle alıcılarına sunuluyor.

4. Daiwa Crossfire Olta Kamışı ile Hangi Balıklar Tutulur?

Daiwa Crossfire Olta Kamışlarının farklı modelleriyle uygun ağırlığa sahip yem çeşitlerini kullanarak, hamsiden yayın balığına kadar pek çok balığı ava giderken avlayabilirsin!

5. Daiwa Crossfire Olta Kamışı Fiyatı Ne Kadar?

Daiwa Crossfire Olta Kamışı fiyatları, kullanıma sunulan av tekniğinin yanı sıra uzunluklarına ve aksiyon değerlerine göre de değişiklik gösteriyor. Fiyatların belirlenmesinde bununla birlikte, ithalata bağlı olarak tedarik ve stok durumları da etkili olabiliyor. En güncel Daiwa Crossfire kamış fiyatlarını öğrenmek ve fırsatlardan haberdar olmak için diğer ürün sayfalarımızı da ziyaret etmeyi unutma!

Ürün hakkında hala merak ettiğin detaylar varsa, Galata Balıkçılık Whatsapp Hattı’nın diğer ucunda seni bekliyoruz. Bizimle aklındaki tüm sorulara dair dilediğin gün ve saatte iletişime geçebilirsin!

Yazı İçeriği

Son Yazılar