750₺ VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE ÜCRETSİZ KARGO!

Savage Gear SG2 Olta Makinesi Ürün İncelemesi

LRF ve spin’de deneyim kazanmak ve hızla yükselmek için hem uygun fiyatlı hem de yüksek performanslı bir olta makinesi mi arıyorsun? Eğer hayalindeki makineyi hala bulamadıysan, Savage Gear’ın SG2 serisi bu konuda tercih edebileceğin en yeni ve en iddialı seçeneklerden biri!

LRF ve spin disiplinleri için güçlü bir başlangıç ürünü olarak değerlendirilen Savage Gear SG2 Olta Makineleri, kaliteli donanımı ve yüksek drag kapasitesi ile klasmanının çok daha üstünde bir performans sergiliyor. Bu yönüyle beklentilerin de fazlasıyla ötesine geçen seri, sadece başlangıç aşamasında değil; sınırları zorlayan ileri seviye mücadelelerde de üstün bir deneyim vadediyor.

Savage Gear SG2 Olta Makinesi’nin Teknik Özellikleri Nelerdir?

Savage Gear SG2 Olta Makinesinin teknik özelliklerini aşağıdaki tablodan inceleyebilirsiniz.

savage gear sg2 teknik özellik-1
Savage Gear SG2 Olta Makinesi Teknik Özellikleri

Savage Gear SG2 Olta Makinesi’nin Güçlü Yönleri Nelerdir?

Savage Gear makineler, güç ve teknolojik donanım bakımından farklı segmentlerde üretiliyor. Savage Gear SG2 ise her biri birbirinden iddialı olan bu modellerin daha mütevazı bir versiyonu olarak öne çıkıyor. Kalitesini farklı kitlelere ulaştırabilmek adına markanın, bu yeni Savage Gear Olta Makinesi’ni bir “fiyat/performans” ürünü olarak geliştirdiği biliniyor. Buna rağmen SG2 makineler, sağlam gövdeleri ve iç aksamları ile en üst klasman makinelerle bile rahatlıkla boy ölçüşebiliyor!

savage gear sg2 güçlü yön-1
Savage Gear Olta Makinesi Performans Değerleri

2.1. DAM’ın Katkılarıyla Güçlendirilen Performans

Okuma markasının da dahil olduğu Svendsen Sport çatısı altında yer alan Savage Gear, faaliyete geçtiği ilk yıllarda kendisini, sahte yem konusunda yaptığı öncü çalışmalarla ispatlamıştı. Ardından marka, ürettiği olta kamışlarıyla da çıtayı bir hayli yükseltti. Alman olta makinesi üreticisi DAM’ın da Svendsen Sport bünyesine dahil olması, yapılan iş birlikleri doğrultusunda firmayı bu alanda da oldukça güçlü bir konuma taşıdı. Böylece DAM’ın tecrübesi ile Savage Gear kalitesi ve çizgisinin birleşimi olan SG serisi ortaya çıktı.

2.2. Yüksek Drag Gücü

Savage Gear SG modellerinin en uygun bütçeli alternatiflerinden olan SG2 serisi, nitelikli mühendislik ürünü bileşenleriyle piyasadaki alışılmış fiyat/performans ürünlerinden sıyrılıyor. Sağlam dişli mekanizması ve frenleme sistemi sayesinde bu makineler, bilhassa da drag gücü bakımından pek çok muadiline fark atıyor! Serinin en hafif modeli olan Savage Gear SG2 1000 modelinin dahi 9,5 kilograma kadar ulaşan yüksek bir drag gücü bulunuyor.

2.3. Uzun Ömürlü, Dengeli ve Konforlu Kullanım

Savage Gear SG2 modeli, serinin pek çok çeşidinde olduğu gibi son derece incelikli bir iç ve dış aksam tasarımına sahip. Her detayında dayanıklılık ve ergonomik kullanım özelliklerinin esas alındığı bu güçlü makineler, sağlam ve konforlu yapısından neredeyse hiçbir koşulda ödün vermiyor. Ancak bunun için elbette, makinelerin doğru ekipmanlarla ve uygun hedeflere yönelik kullanılması büyük bir önem taşıyor.

Savage Gear SG2 Olta Makinesi ile Hangi Avlar Yapılır?

Galata Balıkçılık’ta, Savage Gear SG2 Olta Makinelerinin LRF ve spin disiplinlerine özel olarak 1000’lik, 2500’lük, 3000’lik ve 4000’lik seçenekleri bulunuyor. Savage Gear SG2 serisini -diğer uygun ekipmanlarla kuracağın bir olta takımı ve yemlerle- LRF ve farklı sikletlerdeki spin avlarında tercih edebilirsin.

Savage Gear SG2 Olta Makinesi ile Hangi Balıklar Tutulur?

Savage Gear SG2 Olta Makinelerinin şaşırtan drag gücü sayesinde, avlandığın disipline göre hedeflediğin balıkların katbekat büyüklerini bile zorlanmadan yakalaman mümkün!

  • Savage Gear SG2 1000: Kaya balığı, mezgit, eşkina, uskumru, istavrit, çipura, palamut vb. balıklar
  • Savage Gear SG2 2500: Alabalık, tatlı su levreği, palamut, kofana, levrek, lüfer, mırlan vb. balıklar
  • Savage Gear SG2 3000: Alabalık, sazan, Fırat turnası, şabut, levrek, lüfer, palamut vb.
  • Savage Gear SG2 4000: Alabalık, sazan, Fırat turnası, şabut, levrek, lüfer, kolyoz vb. balıklar

Savage Gear SG2 Olta Makinesi Fiyatı Ne Kadar?

Savage Gear SG2 Olta Makinesi fiyatları ürünlerin kafa ebatlarına göre doğru orantılı bir şekilde değişiyor. Bununla birlikte ürün fiyatlarında, ithalat koşulları doğrultusunda tedarik, stok durumu vb. faktörler de dönemsel olarak belirleyici bir rol oynuyor. En güncel Savage Gear SG2 makine fiyatlarını öğrenmek ve fırsatları değerlendirmek için seriye ait diğer ürün sayfalarımızı da incelemeyi unutma!

Ürün hakkında daha fazlasını öğrenmek istiyorsan, Galata Balıkçılık Whatsapp Hattı’nın diğer ucunda seni bekliyoruz. Sorularını veya görüşlerini bizimle dilediğin gün ve saatte paylaşabilirsin.

Yazı İçeriği

Son Yazılar