750₺ VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE ÜCRETSİZ KARGO!

Daiwa Fuego Olta Makinesi Ürün İncelemesi

Olta makinelerinde “güç” ve “hafiflik” kavramlarına yepyeni bir soluk getiren Daiwa Fuego LT serisi, LRF ve spin balıkçılığında ulaşılabilecek tüm hedefleri baştan yazıyor! Daiwa Fuego LT Olta Makinesi çeşitleri, ileri teknolojik donanımı sayesinde en zorlu mücadelelerde bile yüksek performansından ödün vermiyor.

Türkiye genelindeki profesyonel LRF ve spin avcılarının öncelikli tercihlerinden olan Daiwa Fuego LT Olta Makineleri, korozyona karşı maksimum dayanıklı yapısıyla ömürlük bir kullanım vadediyor. Şık tasarımıyla ise ekipman seçiminde performans ve konforun yanı sıra, estetik arayışında olanlar için de en ideal seçenekler arasında yer alıyor.

Daiwa Fuego Olta Makinesi’nin Teknik Özellikleri Nelerdir?

Daiwa Fuego olta makinesinin teknik özelliklerini aşağıdaki tablodan inceleyebilirsin;

Daiwa Fuego Olta Makinesi Teknik Özellikleri
Daiwa Fuego Olta Makinesi Teknik Özellikleri

Daiwa Fuego Olta Makinesi’nin Güçlü Yönleri Nelerdir?

Olta makinesinde tercihin Daiwa Fuego serisiyse, sen balıklardan değil; balıklar senden korksun! Av boyunca tutacağın balık sayısı kadar alacağın keyfi de önemsiyorsan, hassas ama güçlü yapısıyla eşsiz bir av deneyimi sunan Daiwa Fuego LT olta makineleri senin için birebir!

Daiwa Fuego Olta Makinesi Performans Değerleri
Daiwa Fuego Olta Makinesi Performans Değerleri

Minimum Bakım Gereksinimiyle Performans Korunumu

Daiwa olta makinelerinde kullanılan devrimsel Magsealed teknolojisi, makara sisteminin her koşulda hızlı, seri ve güçlü bir şekilde çalışmasını sağlarken; toz ve su tutmaz yapısıyla ise hem makine bakımını azaltıyor hem de uzun ömürlü bir kullanım sunuyor. Sana da av dönüşü makineni sadece suya tutup bir sonraki av için hazır şekilde muhafaza etmek kalıyor.

Zorluk Seviyesini En Aza İndirgeyen Bileşenler

Magnezyum kadar dayanıklı ama magnezyumdan daha hafif Zaion V gövde ve rotor, akıcılığı maksimum seviyeye taşıyan yedi rulman, yüksek performanslı dişliler, gelişmiş frenleme sistemi ve tek hamlede aktif ya da pasif hale getirebileceğin kritik ayarlar… E, daha ne olsun? Daiwa Fuego Olta makineleri, av esnasında kol gücüne ve deneyimine ihtiyaç duyan tüm işlemleri -amatör dahi olsan- ustaca gerçekleştirebilmeni sağlıyor!

Dayanıklı, Güçlü ve Hafif Materyaller

Kancaya aniden asılan ağır avlar haricinde, bir olta takımını tehdit eden en büyük unsurlardan birini de suyun kendisi oluşturuyor. Neyse ki Daiwa Fuego Olta makineleri, özel bileşenleri sayesinde ultra hafif ve güçlü olmakla birlikte, korozyona karşı da yüksek dayanım gösteriyor. Böylece olta takımını uzun süre kullanamayacağın zamanlarda bile gözünü arkada bırakmıyor.

Daiwa Fuego Makine ile Hangi Avlar Yapılır?

Daiwa Fuego Olta Makinesi çeşitleri, alıcılarına 1000’lik, 2000’lik, 3000’lik ve 4000’lik seçeneklerle sunuluyor. Makinenin 3000’lik ve 4000’lik seçenekleri, C (compact) gövde olduğu için muadillerine göre oldukça küçük bir görünüme sahip. Fakat konu spin olduğunda bu makineler, performans bakımından eksiksiz; hatta üstün bir deneyim sunuyor!  

Daiwa Fuego Makine ile Hangi Balıklar Tutulur?

Sen de İstanbul Boğazı ve çevresinde spin’le lüfer avlama hayaline kapılanlardansan, Daiwa Fuego 20 LT serisi tam da aradığın seçim! Hatta av arkadaşlarının dilinden düşüremeyeceği daha ağır balıklar bile senin için artık çocuk oyuncağı olabilir. Çünkü Daiwa Fuego serisinin 1000’lik makinesi dahi 5 kilogram drag gücüne sahipken, 4000C seçeneği ise 12 kilograma kadar ulaşan güçlü bir çekme kapasitesi sunuyor.

  • Daiwa Fuego LT 1000: Mezgit, mırlan, istavrit, palamut, barbun, sardalya, kızıl kanat, uskumru, gelincik, mercan vb. iri küçük balıklar
  • Daiwa Fuego LT 2000: Alabalık, turna, dere pisisi, dülger, göl alabalığı, haskefal, ıskarmoz, karaburun, kadife, koca ağız, lerkit vb. küçük-orta büyüklükteki balıklar
  • Daiwa Fuego LT 3000C: Sazan, lüfer, levrek, kofana, orfoz, lahoz, minakop, sarı ağız, sinağrit, sudak, zargana vb. 50 ila 150 santimetre arası büyüklüğe ulaşabilen balık türleri
  • Daiwa Fuego LT 4000C: Sazan, lüfer, levrek, kofana, orfoz, lahoz, akya, kılıç, yılan balığı, mığrı, kalkan, kedi balığı, keler vb. ortalama 10-12 kilogram ağırlığındaki balıklar
  • Daiwa Fuego LT 6000H: Dağ alabalığı, deniz alası, gümüş sazan, pullu sazan, levrek, çizgili orkinos, akya, orfoz, lahoz, müren, vatoz, yayın balığı vb. büyük balıklar

Daiwa Fuego Makine Fiyatı Ne Kadar?

Daiwa Fuego olta makinesi fiyatları, kafa ebatları doğrultusunda değişkenlik gösteriyor. Ürün fiyatlarının değişmesinde ayrıca ithalat koşullarına bağlı dönemsel tedarik ve stok durumu da etkili olabiliyor. Diğer ürün sayfalarına da hemen şimdi göz atarak, Daiwa Fuego makine fiyatlarına dair en güncel rakamları öğrenmeye ne dersin?  

Ürünler hakkında daha ayrıntılı bilgiler edinmek istersen, merak ettiğin her konu hakkında bizimle 7/24 iletişime geçebilirsin. Galata Balıkçılık Whatsapp Hattı’nın diğer ucunda şu an bile seni bekliyoruz!

Yazı İçeriği

Son Yazılar